Locuinte.md
ro ru en
Home Complexe locative Anunturi imobiliare Credite Utile Consultatie Noutati Plasare anunt Contacte
 • SE D? N CHIRIE DEPOZIT N CENTRU 100 M2
  SE D? N CHIRIE DEPOZIT N CENTRU 100 M2
  Detalii
 • oferta speciala
  oferta speciala
  Detalii

Termeni si conditii

Condi?ii generale pentru utilizarea site-ului:
Pentru utilizarea  portalului www.locuinte.md este necesar sa cititi si sa acceptati termenii si conditiile expuse mai jos in totalitate. Vizitarea in continuare, repetata sau înregistrarea pe acest portal, presupune, ca sunteti de acord cu termenii si conditiile respective si va obligati sa le respectati.

Dreptul de autor:
Portalul www.locuinte.md este administrat de LOCUINTE-NET SRL. Dreptul de autor pentru  informatiile existente pe acest portal sunt detinute de LOCUINTE-NET SRL sau de clientii sai. Informatia  de pe acest portal nu poate fi reprodus? partial, integral sau modificat? fara permisiunea anterioara a administratorului.

Limitarea responsabilitatii:
Portalul www.locuinte.md nu poarta nici o raspundere pentru veridicitatea informatiei publicate de partenerii sai, sau utilizatorii particulari înregistrati pe portal, inclusiv:drepturile de autor asupra imaginilor, logourilor sau materialelor cu caracter publicitar (banere, etc.). Deasemnea www.locuinte.md nu poarta raspundere pentru continutul anunturilor plasate ?i a datelor de contact indicate in anunturile respective.

Portalul www.locuinte.md si furnizorii/partenerii sai nu pot fi trasi la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura acestora, produse in timpul utilizarii portal-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, ori produse ca urmare a utilizarii acestora sau a imposibilitatii utilizarii lor.

Portalul www.locuinte.md  nu garanteaza functionarea neintrerupta si lipsita de erori a site-ului si a serverelor, dupa cum nu este raspunzatoare de riscurile specifice utilizarii site-urilor informatice (elemente sau actiuni care pot provoca daune, specifice internetului si tehnologiilor digitale, inclusiv violarea securitatii informatiilor).

Drepturi:
Utilizatorii particulari, inregistrati pe portalul www.locuinte.md au dreptul de a plasa un anunt gratis pe zi in directoria anunturi imobiliare în orice subdirectorie. Locuinte.md este un portal commercial, in cazul cind utilizatorii doresc sa plaseze mai multe anunturi urmeaza sa contacteze administratorul site-uluii pentru incheirea unui acord de colaborare.

Urmatoarele tipuri de anunturi NU sunt binevenite pe portalul www.locuinte.md:

 • anunturi care promoveaza ura, intoleranta sau discriminarea, anunturi cenzurate;
 • anunturi care nu se incadreaza corect in cadrul tipului si categoriei alese;
 • anunturi care contin linkuri la alte site-uri fara acordul prealabil al www.locuinte.md:

Locuinte.md isi rezerva dreptul de a sterge orice anunt fara instiintare prealabila si fara nici o explicatie. De asemenea, isi rezerva dreptul de a bana orice adresa de e-mail si / sau adresa IP (de la adresele de e-mail sau IP banate NU se vor mai putea adauga anunturi pe acest portal!).

E-mail:
Locuinte.md publica numai anunturile confirmate de la adrese de e-mail valide. Persoanele care doresc sa publice anunturi imobiliare sunt obligate sa se logheze in baza unui e-mail valid la care va fi expediata o parola (ulterior parola la dorinta utilizatorului poate fi modificata).

Dispozitii finale:
LOCUINTE-NET SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale portal-ului www.locuinte.md si a structurii acestuia, inclusiv modificari ce ar putea afecta portalul, fara notificare prealabila.

Daca aveti intrebari cu privire la intelesul sau interpretarea unor termeni ale conditiilor sus numite, Va rugam sa ne contactati la  office@locuinte.md.


Forum  FAQ  Termeni si conditii  Cine suntem  Contacte  Noutati      Facebook Copyright © 2010 www.Locuinte.md   Site by MoldaHost