Locuinte.md
ro ru en
Home Complexe locative Anunturi imobiliare Credite Utile Consultatie Noutati Plasare anunt Contacte
 • SE D? N CHIRIE DEPOZIT N CENTRU 100 M2
  SE D? N CHIRIE DEPOZIT N CENTRU 100 M2
  Detalii
 • oferta speciala
  oferta speciala
  Detalii

FAQ

Portalul www.locuinte.md este o agentie imobiliara?

NU .Locuinte.md face parte din categoria serviciilor "For sale by Owner" (FSBO), fiind un instrument de publicitate imobiliara pe internet, unde sunt prezentate proprietatile direct de la proprietar fara intermediari.

Prin ce difera portalul www.locuinte.md de site-ul unei agentii imobiliare?

Agentile imobiliare plaseaza de obicei, numai o parte din ofertele imobiliare cu numerele de telefon ale agentiei respective, pe cand aici veti avea acces la toata baza de date cu telefonul direct al proprietarului pentru fiecare imobil.

Cum pot plasa un anunt imobiliar?

Pentru aputea plasa un anunt imobiliar e nevoie sa va logati, pentru aceasta accesati directoria logare subdirectoria inregistrare si indicati o adresa de e-mail valida pe care veti primi o parola. Verificati e-mail indicat si culegeti in directoria logare adresa de e-mail si parola primita. Completati cimpurile obligatorii ale profilului Dvs, iar accesind iconita Plasare/ Redactare puteti plasa anunturi imobiliare in toate subdirectoriile anunturilor imobiliare (vind, cumpar, dau in chirie, inchiriez).

Cite anunturi pot plasa?

Utilizatorii particulari pot plasa zilnic cite un anunt gratis in directoria Anunturi imobiliare.

Cit timp va fi postat anuntul meu?

Anuntul Dvs va fi postat timp de o luna!

Cum pot modifica anuntul plasat deja?

Pentru a modifica anuntul Dvs, accesati profilul Dvs (logare) ulterior subdirectoria plasare/redactare selectati anuntul pe care doriti sa-l modificati si respectiv pictograma redactare.

Cum pot plasa mai multe anunturi imobiliare?

www.locuinte.md este un portal comercial, deaceia pentru a putea plasa mai multe anunturi imobiliare este nevoie sa contactati administratorul site-lui pentru a incheia un contract de colaborare. In dependenta de pachetul selectat veti putea plasa mai multe anunuturi zilnice (contra plata).

Ce imobile pot gasi pe portalul www.locuinte.md?

Dvs veti gasi aici anunturi de vinzare a locuintelor noi (vezi directoria complexe locative), precum si o lista larga de apartamente, case, ofiicii, loturi agricole, terenuri pentru constructii, spatii comerciale si altele (vezi directoria anunturi imobiliare).

Ce tipuri de tranzactii imobiliare sunt promovate pe site?

Anunturi de vinzare, cumparare, dare in chirie plasate de companii de constructii, persoane particulare, agentii imobiliare (vezi directoria anunturi imobiliare).

Ce este o oferta speciala ?

Oferta speciala pe portalul www.locuinte.md este un anunt imobiliar promovat (contra plata), care este postat de catre o companie de constructie, agentie imobiliara sau o persoana fizica pe parcursul unei anumite perioade de timp in anumite subdirectorii si o ordine prestabilita din timp.

Cine stabileste topul locuintelor sau a complexelor locative.

Sistema portalului contorizeaza zilnic numarul de accesari ale anunturilor imobiliare sau complexelor locative si afiseaza pe home page trei cele mai vizitate anunturi.

Forum  FAQ  Termeni si conditii  Cine suntem  Contacte  Noutati      Facebook Copyright © 2010 www.Locuinte.md   Site by MoldaHost