Locuinte.md
ro ru en
Home Complexe locative Anunturi imobiliare Credite Utile Consultatie Noutati Plasare anunt Contacte
 • SE DĂ ÎN CHIRIE DEPOZIT ÎN CENTRU – 100 M2
  SE DĂ ÎN CHIRIE DEPOZIT ÎN CENTRU – 100 M2
  Detalii
 • oferta speciala
  oferta speciala
  Detalii

Sarmizegetusa 45/1 / 8376 Vizualizari

Detalii

 
Regiune:
Chisinau
Pret:
In exploatare:
2011
Adaugat:
29.03.2011

Pentru clientii care considera sa se mute la casa noua deja in toamna acestui an, EUROMANSARDE vine cu noi oferte atractive pentru apartamente la etajul de mansarda a blocului din str. Sarmizegetusa 45/1.

Aici au demarat de curind lucrarile de constructie la nivelul de mansarda - intro zona cu infrastructura bine dezvoltata, chiar alaturi de Parcul Gradina Sarmizegetusei, vis-a-vis de Fabrica de Panificatie "Franzeluta", la un cartier departare de bd. Dacia. Lucrarile de constructie dureaza 4-6 luni, astfel incit noii proprietari se vor putea muta deja in toamna 2011!

Etajul de mansarda consta din apartamente cu una, doua si trei camere, iar planificarea comoda a spatiului interior al acestor apartamente clasice intr-un nivel se datoreaza suprafetelor bine-echilibrate, cu bucatarii spatioase si dormitoare cu acces la loggii sau balcoane. Insasi cladirea beneficiaza de o reabilitare completa, prin construirea anexelor locative pe toata suprafata fatadelor, reparatia intrarilor si scarilor de bloc, conectarea apeductelor si retelelor ingineresti separate pentru etajul de mansarda, amenajarea teritoriului adiacent si instalarea unui teren modern de joc pentru copii.

Apartamentele cu o camera au suprafata cuprinsa intre 28 si 43 m.p., fiind oferite in diapazonul de preturi de 15.900 Euro - 22.400 Euro.

Apartamentele cu 2 camere, cu suprafete pina la 44 m.p., costa in mediu 24.900 Euro, iar cele cu 3 odai pot fi procurate cu 33.200 Euro pentru o suprafata de 62 m.p. Toate planele apartamentelor, descrierea detaliata a proiectului, precum si tabelul de preturi si suprafete, pot fi descarcate inregistrindu-va pe pagina promotionala: http://euromansarde.md/promo/

Regiune: Botanica

Pret/m2: 525-590 Euro

Darea in exploatare: septembrie 2011

Descriere

Etaj

Suprafata

Planificare

Pret

 • Sarmizegetusa 45/1
 • Sarmizegetusa 45/1

EUROMANSARDE

Adresa Chisinau, str. M. Costin 17/2, etaj 5
Tel / Fax 310-502 / 310-348
Web / Email www.euromansarde.md / sales@euromansarde.md
Compania EUROMANSARDE se specializeaza pe proiectarea si construirea apartamentelor la nivelul de mansarda a blocurilor locative.

Arhitectii si inginerii companiei au elaborat proiecte unice care permit dezvoltarea unor spatii locative confortabile, ergonomice si stilate – care, datorita tehnologiilor moderne utilizate la construirea lor, sunt oferite la preturi foarte atragatoare clientilor.

Proiectele sunt dezvoltate in diferite regiuni ale Chisinaului, in zone cu infrastructura bine dezvoltata, iar clientii pot alege dintr-o multitudine de oferte de euromansarde, cu suprafete cuprinse intre 26 si 50 m.p. Totodata, clientii interesati pot beneficia de solutii exclusive de finantare ipotecara, oferite de institutiile financiare care colaboreaza cu EUROMANSARDE.

Forum  FAQ  Termeni si conditii  Cine suntem  Contacte  Noutati      Facebook Copyright © 2010 www.Locuinte.md   Site by MoldaHost