Locuinte.md
ro ru en
Home Complexe locative Anunturi imobiliare Credite Utile Consultatie Noutati Plasare anunt Contacte
 • SE DĂ ÎN CHIRIE DEPOZIT ÎN CENTRU – 100 M2
  SE DĂ ÎN CHIRIE DEPOZIT ÎN CENTRU – 100 M2
  Detalii
 • oferta speciala
  oferta speciala
  Detalii

Garsoniera tip loft in Centru / 5775 Vizualizari

Detalii

 
Regiune:
Chisinau
Pret:
In exploatare:
Adaugat:
09.06.2011

Un apartament stilat si modern de la EUROMANSARDE - garsoniera tip loft, in 2 nivele, construita la nivelul de mansarda al unui bloc de 5 etaje in centrul orasului, pe str. Puskin. Gata pentru mutare la sfirsitul lui septembrie, apartamentul are 2 nivele: la primul nivel - camera (16,4 m.p.) cu iesire la balcon (5,8 m.p. cu vedere in str. Puskin), la nivelul mezanin - bucataria (11,35 m.p.) si baia (5,6 m.p.). Pereti albi, finisati, gata pentru tapetare/vopsire, pardosele nivelate cu tehnologie laser, scara si balustrada stil modern, vas WC si chiuveta in baie, retele ingineresti functionale, intrerupatoare, calorifere cu termoregulator individual, geamuri si usa balcon termopan, usa la intrare, fatada incalzita, etaj tehnic deasupra apartamentului, acoperis din tigla bituminoasa (gont). Garantie pentru toate lucrarile de constructie si pentru utilaj. Detalii la managerii vinzari EUROMANSARDE - 310-502, 068-380-800

Descriere

Etaj

Suprafata

Planificare

Pret

 • Garsoniera tip loft in Centru
 • Garsoniera tip loft in Centru
 • Garsoniera tip loft in Centru
 • Garsoniera tip loft in Centru
 • Garsoniera tip loft in Centru

EUROMANSARDE

Adresa Chisinau, str. M. Costin 17/2, etaj 5
Tel / Fax 310-502 / 310-348
Web / Email www.euromansarde.md / sales@euromansarde.md
Compania EUROMANSARDE se specializeaza pe proiectarea si construirea apartamentelor la nivelul de mansarda a blocurilor locative.

Arhitectii si inginerii companiei au elaborat proiecte unice care permit dezvoltarea unor spatii locative confortabile, ergonomice si stilate – care, datorita tehnologiilor moderne utilizate la construirea lor, sunt oferite la preturi foarte atragatoare clientilor.

Proiectele sunt dezvoltate in diferite regiuni ale Chisinaului, in zone cu infrastructura bine dezvoltata, iar clientii pot alege dintr-o multitudine de oferte de euromansarde, cu suprafete cuprinse intre 26 si 50 m.p. Totodata, clientii interesati pot beneficia de solutii exclusive de finantare ipotecara, oferite de institutiile financiare care colaboreaza cu EUROMANSARDE.

Forum  FAQ  Termeni si conditii  Cine suntem  Contacte  Noutati      Facebook Copyright © 2010 www.Locuinte.md   Site by MoldaHost